The reconstruction of the NOVO Plaza shopping centre gallery has been completed. The project included the shopping centre renaming to NOVO PLAZA and transformation of the entire architectural concept into a more trendy site. The shopping centre got a new external facade including new colours and entrance adaptation. Now it features an illuminated structure. Interior parking areas have been newly decorated.

Adaptations of structures in the gallery itself included the relocation of escalators and reconstruction of sanitary areas. A co-working area has been created to improve visitorsĀ“ comfort. Also the food court has been adapted with new operators coming soon. Furniture in zones open to public has been replaced. The new fresh shopping centre appearance corresponds to the modern industrial concept. It has been achieved for instance by the replacement of lighting fittings and fixing led strips to suspended ceilings which also helps to save energy.

The entire OM Consulting expert team took part in the reconstruction including fit-out technology and project management professionals.Ā